top of page

Arvoisa asiakas,

Kiitämme mielenkiinnostanne yritystämme kohtaan.

Ylpeinä voimme todeta, että olemme toimineet menestyksekkäästi yli 20 vuoden ajan, edustaen tuotemerkkiämme eri puolilla maailmaa. Kaikki sai alkunsa muutamasta visiosta, jotka syntyivät Sveitsissä.

On todennäköistä, että tiedätte Sveitsin olevan korkean elintason maa, jossa on vakaat ja turvalliset asuinympäristöt. Mutta oletteko tietoisia siitä, että Sveitsi on myös edelläkävijä ympäristönsuojelussa ja maisemanhoidossa? Ei ole toista maata, jossa ympäristönsuojelulait olisivat yhtä tiukkoja kuin Sveitsissä. Lisäksi Sveitsissä on runsaasti korkeasti koulutettua työvoimaa.

Epäilemme, että ette ole kuulleet sveitsiläisten kellojen, lääkkeiden, kosmetiikan, suklaan ja monien muiden tuotteiden laadusta. Nämä ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vahvistavat sitä, että Vivasan tarjoaa korkealaatuisia tuotteita kohtuulliseen hintaan.

 

Mikä sitten on Vivasanin tuotantofilosofia?

 

Pyrimme jatkuvasti kehittämään vanhoja hankkeita uusiksi ja tehokkaammiksi tuotteiksi, jotka tukevat asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia. Keskeinen painopisteemme on ympäristöystävällisten ja luonnollisten ainesosien käyttö, sillä luonto on meille tärkeä kumppani. Vältämme muuntogeenisten tai synteettisten kemiallisten aineiden käyttöä ja suosimme pääasiassa luonnollisia säilöntäaineita. Biologinen hyötyosuus on toimintamme ydin.

 

Tiesittekö, että Sveitsissä on edelleen olemassa yksi vanhimmista ammateista, nimeltään Drogisten? He ovat lääke-, haju- ja pientuotteiden myyjiä, jotka ovat suorittaneet erityiskoulutuksen ja valtion valvoman tutkinnon. Heillä on oikeus kehittää ja myydä tuotteita lääkekasveista ja -kasveista. Yrityksemme on onnistuneesti soveltanut tätä perinteistä tietämystä nykyaikaisissa tuotteissamme.

Nykytekniikka vaatii GMP-vaatimusten mukaista tuotantoa. Tuotantomme valvoo Sveitsin viranomainen, Sveitsilääkäri, varmistaen valvonnan kaikissa vaiheissa, raaka-aineiden valvonnasta siemenistä sadonkorjuuseen. Siksi voitte olla varmoja, että tuotteemme valmistetaan tiukimpien standardien ja normien mukaisesti.

Tuotteen laatu ei ole vain valmistus- ja pakkausprosessi, vaan myös tuotteessa käytettyjen aktiivisten aineosien määrä eli tuotteen hyötyosuus. Viime vuosien aikana olemme tehneet laajaa tutkimustyötä tuotteidemme korkean hyötyosuuden varmistamiseksi, saavuttaen parhaat tulokset uusimpien patentoitujen tekniikoiden ja formulaatioiden avulla.

Kiitämme vielä kerran mielenkiinnostanne yritystämme kohtaan ja toivotamme teille miellyttäviä löytöjä Vivasanin valikoimasta.

 

Ystävällisin terveisin,

Vivasan Finland Oy

Kutsun sinut matkalle Vivasan-katalogin kiehtovaan maailmaan, josta löydät varmasti kaiken mitä tarvitset.

bottom of page