top of page

Kiitän kiinnostuksestasi yritykseemme.

 

Olemme jo yli 20 vuoden ajan edustaneet menestyksekkäästi tuotemerkkiämme eri maailmanmarkkinoilla.

Kaikki alkoi Sveitsissä parilla idealla.

 

Luultavasti tiedät, että Sveitsi on korkean tulotason maa, jossa on vakaa ja turvallista asua.

 

Mutta tiesitkö, että Sveitsi on myös johtoasemassa ympäristönsuojelussa ja maiseman suojelussa? Yhdessäkään muussa maassa maailmassa ei ole tiukempia ympäristönsuojelulakeja kuin Sveitsissä.

 

Lisäksi Sveitsillä on suuri potentiaali korkeasti koulutettujen ammattilaisten muodossa.

Epäilen, että joku ei ole kuullut sveitsiläisten kellojen, lääkkeiden, kosmetiikan, suklaan ja monien muiden asioiden laadusta.

 

Nämä ovat määrääviä tekijöitä, joiden perusteella voimme todeta, että Vivasan tarjoaa korkealaatuisia tuotteita kohtuulliseen hintaan.

 

Mikä on Vivasanin tuotantofilosofia?

 

Vanhojen hankkeiden tuleva kehitys

GMP-yhteensopiva tuotanto

Uusien ja tehokkaampien tuotteiden kehittäminen asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ympäristöystävällisiä ja luonnollisia ainesosia käyttämällä.

Luonto auttaa meitä; siksi välttelemme muuntogeenisten tai synteettisten kemiallisten aineiden käyttöä.

Käytämme pääasiassa luonnollisia säilöntäaineita.

Biologinen hyötyosuus on filosofiamme ensisijainen tavoite.

 

Tiesitkö, että yksi vanhimmista ammateista on edelleen olemassa Sveitsissä? Sitä kutsutaan nimellä Drogisten, ja se tarkoittaa - lääke-, haju- ja pientuotteiden myyjää.

Tällaiset ammattilaiset ovat suorittaneet koulutuksensa ja läpäisseet valitun erikoisuuden valtionkokeen, ja tästä syystä he ovat ansainneet oikeuden itsenäisesti kehittää lääkekasveihin ja kasveihin perustuvia tuotteita ja myydä niitä. Näiden asiantuntijoiden tiedot perustuvat edeltäjiensä resepteihin. Seurauksena on pääsy muutaman sadan vuoden vanhaan perinteeseen. Yrityksemme on onnistuneesti soveltanut tätä tietämystä tuotteiden valmistuksessa. Vanhoja todistettuja reseptejä hyödynnetään uusimman huipputeknologian avulla.
Kuvan otsikko
Nykyaikaiset tekniikat vaativat GMP-vaatimusten mukaista tuotantoa. Tällaista tuotantoa tarkistaa Sveitsin hallituksen elin - Sveitsilääkäri. GMP tarkoittaa, että valvontaa harjoitetaan kaikissa tuotantovaiheissa, mukaan lukien raaka-aineiden valvonta siemenestä sadonkorjuuseen. Mitään muuta kuin valittavia ympäristöystävällisiä kasviosia ei sallita.

Siksi ostamalla tuotteemme voit olla täysin varma, että se on valmistettu tiukimpien standardien ja normien mukaisesti.

 

Tuotteen laatu ei ole vain valmistus- ja pakkausprosessi, vaan myös tuotteessa käytettyjen aktiivisten aineosien määrä, toisin sanoen tuotteen hyötyosuus.

Kun tuotteen biologinen hyötyosuus on alhainen, myös aktiivisten aineosien määrä, jonka kehomme aikoo vastaanottaa, on hyvin pieni. Toisin sanoen, tällainen tuote on turha.

Muutaman viime vuoden aikana Vivasan-yritys on yhteistyökumppaneidensa kanssa suorittanut suuren tutkimustutkimuksen tuotteidemme korkean hyötyosuuden saavuttamiseksi.

Suurin vaikutus saavutettiin uusimpien patentoitujen tekniikoiden ja formulaatioiden avulla.

 

Kutsun sinut matkalle Vivasan-katalogin kiehtovaan maailmaan, josta löydät varmasti kaiken mitä tarvitset.

bottom of page