top of page

VIVASAN FINLAND OY edustaa kymmentä tunnettua sveitsiläistä ja yhtä italialaista yhtiötä, jotka ovat erikoistuneet kasvipohjaisten terveyttä tukevien kosmeettisten tuotteiden ja bioaktiivisten ravintolisien valmistukseen. Näiden yritysten tuotanto on pysynyt vuosikymmeniä korkeatasoisena ja kilpailukykyisenä, ja ne laajentavat menestyksekkäästi luonnontuotteiden markkinoita maailmanlaajuisesti VIVASAN / VITASAN tuotemerkin alla. Yritysten yhteistyökumppaneita ovat SWISSCAPS AG, DR. DUNNER AG, INTRA COSMED AG, OSWALD GmbH, ELIXAN GmbH ja COSVAL srl.

VIVASANin tuotevalikoima laajenee jatkuvasti, ja sen painopisteenä on uusien teknologioiden hyödyntäminen sekä perinteisten lääkintäohjeiden säilyttäminen ja hyödyntäminen. Rohdoskasvien vuosisatainen käyttöperinne tarjoaa arvokasta tietoa nykyaikaiselle terveydenhoidolle, ja luonnonvalmisteiden sivuvaikutuksettomuus tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon synteettisille valmisteille.

VIVASANin markkinoimat tuotteet täyttävät seuraavat kriteerit:

  • Ne ovat luonnollisia, ja niiden raaka-aineet tuotetaan tarkoin kontrolloiduilla viljelmillä ja alppiniityillä kasvaneista yrteistä.

  • Ne eivät sisällä hormoneja, antibiootteja tai geneettisesti muunneltuja organismeja (GMO).

  • Ne ovat hypoallergeenisia eli eivät sisällä allergeenejä tai parabeeneja.

  • Niiden vaikutukset elimistöön ovat pitkävaikutteisia ja laaja-alaisia, tukien kehon hyvinvointia sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Vivasan Finland Oy on rekisteröity vuonna 2011 ja toimii virallisena maahantuojana. Kaikki tuotteet ovat hyväksyttyjä Suomessa, ja tästä kiitos kuuluu NOVALAB OY:lle.

bottom of page